Send forespørsel
Hjem> Nyheter> Tilpasset plastblisteremballasje trinn
October 13, 2023

Tilpasset plastblisteremballasje trinn

1. Kundens behovsforståelse: For det første, forstå kundenes behov, inkludert størrelse, form, farge, materiale osv. I pakken, samt egenskapene til produktet og bruksmiljøet.

2. Designordning: I henhold til kundenes behov, design en plastblisteremballasjeopplegg som oppfyller kravene, inkludert form, størrelse, farge, etc. i pakken, og lage designtegninger.

3. Lagding: I henhold til designtegningene, lager du prøver for kundebekreftelse. Hvis kunden er fornøyd med prøven, kan den gå videre til neste trinn; Hvis ikke, må designen justeres til kunden er fornøyd.

4. Masseproduksjon: Etter at kunden bekrefter at utvalget er riktig, kan masseproduksjonen startes. I produksjonsprosessen må kvalitetskontroll kontrolleres strengt for å sikre at hver blisterpakke oppfyller kundens krav.

5. Kvalitetsinspeksjon: Etter at produksjonen er fullført, er kvalitetsinspeksjonen av blisteremballasjen nødvendig for å sikre at den er feilfri og tilfredsstiller kundenes behov.

6. Emballasje Levering: Blisteremballasje som har passert kvalitetsinspeksjon, emballasje og deretter frakt til kundene.

7. Tjeneste etter salg: For eventuelle problemer som oppstår under bruk av kunder, er det nødvendig å tilby rettidig tjeneste etter salg for å sikre kundens rettigheter og interesser.

Candy Containers

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Contact Us
Subscribe
Social Media

Copyright © 2024 Shenzhen Stardeal Industrial Co.,Ltd Alle rettigheter reservert.

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende